Woordkunstenaar Vincent Corjanus

16-4-2023 BALK – Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD.

De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Lichtbreuk
Vincent Corjanus zijn nieuwste dichtbundel en CD is lichtbreuk. Vincent werpt met dit multimediaal project voorgoed taboes, schaamte en spijt van zich af. Het gevolg is een frisse kijk op het leven, de vergankelijkheid en de liefde. In een wereld waarin we niet stilstaan, maar rennen. Een ‘Lichtbreuk’ verscheen per toeval aan de donkere hemel. Deze gedichten en liedjes geven de luisteraar de ruimte te reflecteren, stil te staan en te genieten van het onvolmaakte. Van het donker naar het licht en alles wat daartussen ligt.

Vincent Corjanus komt op donderdag 20 april om 19.00 uur in de bibliotheek te Balk. Entree voor leden is €3,50 en voor niet-leden €5,00. Kaarten online bestellen kan via deze link.

Geef een reactie