Wijziging openingstijden servicepunt Lemmer

07-12-2022 LEMMER – Vanaf 1 januari 2023 wijzigen de openingstijden van het gemeentelijk servicepunt in Lemmer. Het bezorgbedrijf van paspoorten en rijbewijzen wijzigt de bezorgtijden en -locatie, daarom kunnen zij niet meer aan de huidige afspraken voldoen.

Inwoners uit Lemmer kunnen voortaan op maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagmiddag en -avond het servicepunt bezoeken. Voorheen waren de dagdelen van maandag tot en met donderdag omgedraaid. De openingstijden in het gemeentehuis in Joure en het servicepunt in Balk wijzigen niet.

Levertijd van vijf naar zes werkdagen
Het bezorgbedrijf kan alleen op bepaalde tijden documenten leveren. Dit heeft gevolgen voor de levertijd van de waardedocumenten (reisdocumenten en rijbewijzen), daarom wijzigt de levertijd van vijf naar zes werkdagen. Deze wijzigingen moeten worden doorgevoerd om aan de eisen van beveiliging rond de afgifte van waardedocumenten te voldoen.

Spoedaanvragen
In verband met de wijziging van de bezorgtijden en -locatie is het vanaf 1 januari 2023 niet meer mogelijk om een spoedaanvraag van reisdocument en/of rijbewijs bij het servicepunt in Lemmer of Balk te doen.
U kunt hier wel reguliere aanvragen doen. Een spoedaanvraag is wel mogelijk in Joure, dan kunt u binnen twee werkdagen uw spoedaanvraag ophalen.  Op de pagina ‘Bezoek ons’ vindt u de nieuwe openingstijden vanaf 1 januari 2023.

Geef een reactie