Sinterklaasintocht Balk

24-11-2022 BALK – Nog 2 dagen en dan is het zover! Dan komt de Sint in Balk aan met zijn Pieten. Zaterdag om 14.00 uur zal de boot weer aanmeren aan de Lytse Side! Onze eigen “Diewertje” zal Sinterklaas welkom heten en vanaf de Lytse Side gaat de Sint eerst inchecken bij zijn logeeradres.Waar dat is, blijft voor nu nog strikt geheim.

Vervolgens zal de Sint naar het Haskeplein lopen om daar het feest mee te vieren met de kinderen. Jullie tekeningen kunnen in de grote ton of geef deze aan een Piet mee! Dit jaar dan ook geen rondrit door Balk maar wel een groot Pietenfeest op het Haskeplein! Voor degenen die wachten is er thee, koffie en warme chocomelk verkrijgbaar.

Het Balkster Sinterklaas lied zullen wij dan met iedereen voor de Sint zingen onder begeleiding van een hele goede zangeres. Na het feest waar de kinderen volop aandacht krijgen van de Pieten en Sinterklaas gaat de Goedheilig man nog even door naar de ouderen in Balk. Dan is het tijd voor jullie om lekker naar huis te gaan en na te genieten van deze mooie dag!

En…jullie mogen natuurlijk je schoentje zetten van Sinterklaas. Sinterklaas zal tot aan pakjesavond dus in Balk verblijven en tijdens de intocht merken jullie snel genoeg waar dit is. Breng rustig een bezoekje aan deze B&B in de loop van de week.Wie weet spotten jullie hem wel.Laat je ons weten of dit is gelukt???

Geef een reactie