Nieuwe beheerder voor strandje De Ulesprong in Sint Nicolaasga

10-08-2022 SINT NICOLAASGA – Inge Postma (43 jaar) uit Joure is de nieuwe beheerder voor de Ulesprong in Sint Nicolaasga. Inge: “ik vind het plekje zo mooi en kwam er vroeger al met mijn ouders. Toen stonden de auto’s tot over het viaduct, zo druk was het er”. Inge heeft dan ook niet lang getwijfeld om te reageren op de openstaande vacature voor een nieuwe beheerder toen ze door haar vriendin werd getipt. “Ik ben vorig jaar een eigen onderneming met foodtrucks gestart, maar wilde toch kijken of het me ging lukken”.

Inge heeft een hoop ideeën voor de locatie en hoopt de plek nog mooier te maken dan deze al is. “Ik wil een soort bohemian / Ibiza style creëren. Een relaxte en aantrekkelijke plek waar je ’s middags heerlijk met een kop koffie en wat lekkers kunt zitten of waar je kunt wegdromen in één van de hangmatten.”

Naast een traditioneel patatje kun je er ook terecht voor een tosti, panini, broodje hotdog en later ook voor een pastasalade. Maar zover is het eerst nog niet. “Dit jaar heeft het geen haast. Ik ga na de zomer eerst bekijken wat er echt moet worden aangepast. Er wordt een nieuw (punt)dak op het hokje geplaatst. En voor de kinderen ga ik kijken of er speeltoestellen kunnen komen. Ik heb er zin in!”

Geef een reactie