Lezing ‘Het succesverhaal van de zeearenden bij Koudum’ door Albert Draaijer

01-03-2023 OUDEMIRDUM – Zondagmiddag 5 maart om 13:30 uur geeft amateurfilmer en fotograaf Albert Draaijer een interessante lezing over het succesverhaal van de Koudumer zeearenden in Bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum.

De afgelopen 5 jaar heeft Albert Draaijer het zeearendenpaar nabij Koudum met hun jongen gevolgd en vastgelegd. In 2022 beleefden de zeearenden het meest succesvolle broedseizoen; in dit jaar zijn maar liefst 3 jongen gezond en wel uitgevlogen. Tijdens de lezing over ‘de vliegende deuren’ kunt u genieten van unieke beelden, zowel korte films als foto’s, van de ontwikkeling van de kleine witte kuikens tot aan de enorm grote vogels van bijna 80 dagen oud.

De lezing wordt gehouden in de bedsteezaal van het bezoekerscentrum. Er zal worden gestart rond 13:30 uur en de lezing duurt omstreeks 2 uur inclusief een korte pauze.  De kosten bedragen € 3,50 incl. koffie/thee.

Opgave is gewenst en kan via https://www.nationaallandschap.frl/lezing-zeearenden of info@marenklif.nl. Bezoekerscentrum Mar & Klif is in de voorjaarsvakantie geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 – 16:00 uur en op zondag van 13:00 – 16:00 uur.

Geef een reactie