Klifwandeling met gids

22-08-2022 OUDEMIRDUM – In de zomer van 2022 speelt de muziektheatervoorstelling ‘Het Verdriet van de Zuiderzee’ bij de Oudemirdumerklif, een bijzondere plek in Friesland. Over de regio is veel te vertellen en een bezoek aan deze prachtige locatie aan het IJsselmeer is een absolute aanrader. Daarom bieden we in samenwerking met Natuurmonumenten een speciale klifwandeling aan. Dwars door een gebied wat normaal niet toegankelijk is voor publiek: gezamenlijk loop je langs het water richting het uitkijkpunt van het Oudemirdumerklif.

Tijdens de wandeling vertelt journalist en historicus Arnoud van de Ridder over de ontstaansgeschiedenis van het klif (waar hij ook een boek over schreef). Vogelspotter Jan Tijsma laat je met een gerichte blik kijken naar de bijzondere flora en fauna van het gebied. Ook staat er een speciale, muzikale verrassing te wachten onderweg.

De wandelingen zijn te boeken op woensdag 24 en 31 augustus en op 7 september. Op 24 augustus start de wandeling om 17.00 uur en op 31 augustus en 7 september begint deze om 16.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. De kosten voor volwassenen bedraagt €7,50.

Voor meer informatie of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0512 -335050

Geef een reactie