Fotowedstrijd It Fryske Gea weer van start

02-03-2023 BALK – Voor het vierde jaar op rij organiseert It Fryske Gea de fotowedstrijd Kiek’es! Waarbij iedereen op zijn of haar eigen manier de Friese natuur per seizoen in beeld kan brengen. Deze periode gaan we op zoek naar de mooiste foto’s in het voorjaar. Het thema is: kleurrijk ontwaken in de natuur. Je kunt tot zondag 16 april je foto’s insturen.

Fotowedstrijd Kiek ’es! Doe mee!
Dus hop naar buiten en op zoek naar dat ene speciale, ontroerende, unieke moment. Klik! En dan maakt het niet uit of het met een mobieltje of met een professioneel toestel is gemaakt. Waar ga jij jouw ultieme fotomoment beleven? De meeste van onze natuurgebieden zijn vrij toegankelijk en zeer fotogeniek! Denk er wel om dat je op de paden blijft om de natuur niet te verstoren en beschadigingen te voorkomen. Voor meer informatie kun je de gedragsregels raadplegen.

Winnaars
Bij een wedstrijd horen winnaars. Een vakjury selecteert een top 10 uit de inzendingen waarna het publiek kan stemmen voor de eerste, tweede en derde plaats. De top 10 wordt ook op onze Instagram en Facebook pagina geplaatst. De makers van de drie foto’s met de meeste stemmen krijgen een leuke prijs. Trek erop uit, ontdek de Friese natuur en laat anderen meegenieten. Kijk op www.itfryskegea.nl/kiek-es en lees alles over onze fotowedstrijd.

Fotografie-excursie De Lytse Mear
Ben jij een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van De Lytse Mear in Nationaal Park de Alde Feanen op de gevoelige plaat te zetten.

De Lytse Mear biedt veel mogelijkheden wat betreft fotografie. Er leven vele watervogels, zoals de waterral en aalscholver. Deze vogelsoorten zijn misschien niet helemaal te vergelijken met Doutzen Kroes, maar wel erg fotogeniek. Daarnaast vind je er ook verschillende plantensoorten. En kun je in dit waterrijke gebied oefenen met weerspiegeling. Vergeet ook niet een mooi vogelvluchtperspectief te schieten vanuit de vogelkijkhut!

Naast de foto’s die je als herinnering mee naar huis neemt, leer je van onze gedreven gids over de natuur én fotografie. Ga mee en schiet jouw mooiste natuurplaat!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Geef een reactie