Douwe Egberts-punten inleveren voor de voedselbank

12-11-2022 BALK – Liggen er nog Douwe Egberts-waardepunten in jouw keukenla? De voedselbank is er blij mee! De punten kunnen namelijk verzilverd worden in pakken koffie, die uitgedeeld worden aan mensen die het financieel zelf niet redden.

Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

De voedselbank Zuidwest-Friesland schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.  De door jou ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties weer te verhogen! 

Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank!  Je waardepunten, bij voorkeur geteld in pakken van 100 of 1000, kun je gedurende de hele maand december kwijt in de DE-actiebox bij alle kerken of bij enkele winkeliers in de Fryske Marren

Ieder jaar is er weer verbazing over hoeveel zegels er uit alle kasten, laden en doosjes tevoorschijn komen. Dus kom in actie, ga ook thuis op zoek en vraag naar de punten bij vrienden, familie en buren. Doneer ze in de speciale verzameldozen bij verschillende winkels in de buurt.

Geef een reactie