8e Woudagemaalloop

04-06-2022 LEMMER – Op 15 juni 2022 organiseert de Loopgroep Lemsterland voor de eerste keer samen met Mijn Zus & Ik Bootcamp de Woudagemaalloop in Lemmer. Met deze samenwerking hebben ze hun krachten gebundeld en maken ze van de jaarlijkse Woudagemaalloop een nog mooier en sportiever evenement.

De route is 5 kilometer en wordt dus 1 of 2 keer afgelegd. Deze unieke route voert je langs (maar niet over) het strand, over asfaltpaden, langs het monumentale Woudagemaal (Unesco Werelderfgoed), over de ijsselmeerdijk en om het Woudagemaal heen. De route is dus gedeeltelijk verhard en onverhard. Natuurlijk staat onderweg een drinkpost met water. Een gedeelte van de route is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek en wordt speciaal voor de Woudagemaalloop opengesteld. Een unieke kans om een prachtige route met weinig verkeer te rennen.

De IJB prestatieloop begint om 19.30 uur en is 5 en 10 km lang. Vlak naast de Beachclub bevindt zich de start. Bij zwembad Nij Suderse (onder de Beachclub) kun je je eventueel omkleden.

De finish
De finish vindt ook plaats bij de Beachclub. Hier verwelkomt onze omroeper je met muziek en staat er drinken klaar. Nadat je bent gefinisht lever je de schoenentag weer in.

LET OP: niet inleveren schoenentag kost EURO 7,50
Na afloop ben je van harte welkom om nog even na te praten over de loop onder het genot van een kopje koffie bij de Beachclub Lemmer, of kun je je medelopers aanmoedigen bij de finish. De inschrijving is geopend en doe je hier.

Geef een reactie