Wilt u in 2023 een evenement organiseren?

16-10-2022 BALK – Meld uw evenement op tijd bij ons aan. Zonder aanmelding komt uw evenement niet in aanmerking voor het aanvragen van een evenementenvergunning. Aanmelden van een evenement voor 2023 kan tussen 15 oktober 2022 en 15 november 2022 en doet u via de pagina evenementenkalender. Op een andere manier aanmelden is niet meer mogelijk!

LET OP: uw aanmelding is nog geen vergunningsaanvraag
Door uw evenement aan te melden ontvangt u niet automatisch een vergunning. De vergunning kunt u aanvragen nadat het evenementenoverzicht is vastgesteld door de burgemeester. Dit gebeurt zo snel mogelijk na 15 januari 2023. Hierna kunt u een vergunning voor uw evenement aanvragen. Het aanvragen van een vergunning voor een evenement doet u bij voorkeur 12 weken en minimaal 8 weken voor het evenement. U kunt het digitale aanvraagformulier vinden op onze website

Organiseert u een evenement zonder vergunning?
U organiseert een evenement zonder vergunningsplicht, maar wilt wel gebruik maken van bepaalde faciliteiten? Dan kunt u deze faciliteiten na 1 januari 2023 aanvragen, deze aanvraag moet bij voorkeur 4 weken voor het evenement bij ons binnen zijn.

Kijk op de pagina vergunningsvrije evenementen voor meer informatie.

Geef een reactie