VIP – Update opvanglocaties Oekraïense vluchtelingen

03-05-2022 BALK – Allereerst willen VIP De Fryske Marren iedereen, die zich heeft aangemeld als vrijwilliger, ontzettend bedanken. In korte tijd heeft VIP! ruim honderd aanmeldingen gekregen. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen zich willen inzetten.

Inmiddels zijn de drie opvanglocaties in Harich, Sint Nicolaasga en Legemeer voor Oekraïense vluchtelingen klaar gemaakt en worden er al locaties bewoond. Het is gelukt om deze locaties, per 1 mei aanstaande te bezetten met circa 20 vrijwilligers per locatie.

Heb jij je aangemeld, maar ben je (nog) niet ingedeeld voor één van de locaties? Het kan zijn dat we nog een beroep op je doen. Het blijft inspelen op wat er nodig is. Hierdoor kan de communicatie af en toe onduidelijk zijn. VIP wil iedereen bedanken voor jullie geduld en flexibiliteit. Zij waarderen het enorm!

Ook zullen zij iedereen op de hoogte blijven houden via hun kanalen. Naast vrijwilligerswerk voor de Oekraïense vluchtelingen hebben ze nog veel meer vrijwilligers nodig. Bekijk het aanbod op www.vipdefryskemarren.nl/vacatures/