Training ‘Van bestemmingsplan naar omgevingsplan’

29-10-2022 BALK – De FMF (Friese Milieu Federatie) nodigt u uit mee te doen aan de training ‘Van bestemmingsplan naar omgevingsplan’. Binnen afzienbare tijd wordt de nieuwe Omgevingswet van kracht en dit brengt veel veranderingen met zich mee. Ondanks het uitstel van de inwerkingtreding van de wet is het goed dat we ons nu voorbereiden op de komst ervan.

Wilt u weten hoe u in het belang van ons Friese landschap, natuur en milieu invloed kunt uitoefenen op ontwikkelingen in uw eigen omgeving? Deze training biedt hier handvatten voor. Tijdens de bruikbare en interactieve training ontwikkelt u kennis over wat de nieuwe wet inhoudt én leert u hoe u op een effectieve manier kunt participeren bij nieuwe plannen en ontwikkelingen.

Word onderdeel van ons gebiedsnetwerk!
De FMF biedt u deze training kosteloos aan. In ruil daarvoor voegen ze u graag toe aan ons gebiedsnetwerk. Dit is een netwerk waarin er vanuit verschillende Friese regio’s elkaar op de hoogte worden gehouden ten aanzien van de gang van zaken. Samen worden komende ontwikkelingen besproken en wordt er gekeken naar de impact hiervan. In dit netwerk worden ervaring en ideeën gedeeld en waar nodig ondersteunen ze elkaar.

Bent u geïnteresseerd in hoe om te gaan met de nieuwe omgevingswet en sluit u zich aan bij De FMF waardevolle gebiedsnetwerk? Meld u dan snel aan voor de training ‘Van bestemmingsplan naar omgevingsplan’!  Aanmelden kan tot en met maandag 7 november 2022 Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol=vol!

Aanmelden
De training bestaat uit twee delen, welke plaatsvinden op:
• Dinsdag 22 november 16.15 – 21.00 uur
• Dinsdag 29 november 16.15 – 21.00 uur
Inclusief pauze met broodjes, soep en drinken.

Locatie: Proeflokaal Wouters, Sophialaan 5 in Leeuwarden
(tegenover het station)

Kent u iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname aan de training en het gebiedsnetwerk? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Geef een reactie