Tot 1 september samenreisdagkaart (2 t/m 5) personen bij de NS

03-07-2022 BALK – De hele maand juli en augustus kan je weer reizen met de extra voordelige Samenreisdagkaart om samen gezellig op pad te gaan. Voor maar 9,95 kun je met (max.) vijf personen de hele dag door Zuid-Holland reizen. Doordeweeks vanaf 9.00 uur, in het weekend de hele dag. Je koopt de kaart in de bus, met je pinpas.

Actievoorwaarden Samenreisdagkaart

  • Dagkaart voor min. 2 en max. 5 personen;
  • Geldig op de dag van aankoop;
  • Hele dag geldig (doordeweeks vanaf 9.00 uur);
  • Geldig en te koop in alle Arriva-bussen in Zuid-Holland, m.u.v. Arriva Vlinder en Buurtbussen;
  • Actieperiode: 1 juli t/m 31 augustus 2022.

Liever als e-ticket kopen i.p.v. bij de chauffeur?
Bestel je Samenreisdagkaart dan hier.

NS plant voor jou een boom
De NS wil graag weten wat je van de Samenreisdagkaart vindt. Ze hopen dan ook dat je met een kort online onderzoek wilt meedoen eind augustus. Op je Samenreisdagkaart staat hoe je hiervoor kan aanmelden. Doe je mee met het onderzoek dan planten wij een boom voor je in ons Samen voor Groen programma (arriva.nl/svg).

Cadeautje van Arriva!
Bij al onze haltes en in alle bussen kun je namelijk gratis en zonder voorwaarden de leukste tijdschriften lezen! Via Wait: dé app voor wachtend en reizend Nederland. Cosmo, Quote, &C, Elsevier, Weekend: voor elk is er wat wils. Liever je ogen even dicht? Ook dat kan, want Wait heeft de mooiste luisterboeken voor je. Je hoeft alleen maar de app te downloaden. Kijk voor meer informatie op arriva.nl/wait of download de app gelijk via je telefoon of tablet.

Geef een reactie