Toanhûs op zoek naar docent piano

10-08-2022 BALK – De muziekafdeling van It Toanhûs is zeer gevarieerd qua aanbod. Als pianodocent ben je dan ook van meerdere markten thuis. Je kunt je vinden in het geven van ensemble lessen aan kinderen t.b.v. Mixed Music maar je kunt ook goed overweg met de volwassen herintredende pianist. Sinds dit jaar heeft It Toanhûs ook weer een talentenklas.

Per september heeft it Toanhûs een vacature voor minimaal 1 dag in de week met kans op uitbreiding.
Je standplaats wordt in eerste instantie Lemmer en Sint Nicolaasga maar uitbreiding naar Joure hoort zeker tot de mogelijkheden.

Werken bij It Toanhûs houdt in dat je in een team werkt waarbij we vanuit onze kernwaarden Idealistisch, Speels ,Inspirerend, Avontuurlijk en Smûk de gemeente De Fryske Marren met kunst en cultuur willen kleuren.

Doordat op alle basisscholen van de Fryske Marren d.m.v. onze projecten kinderen kennis maken met alle kunstdisciplines, komen deze kinderen van de gemeente in aanraking met kunst en cultuur. Aanvullend biedt It Toanhûs een veilige omgeving waarin creativiteit samen met anderen maximaal tot bloei kan komen.  It Toanhûs creëert bijvoorbeeld volop gelegenheid tot ontmoeting en samenspel.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je werkt graag met zowel kinderen als volwassenen
  • Je wilt graag jouw passie voor de piano overbrengen op anderen
  • Je kunt samenwerken met collega’s
  • Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om kinderen maar ook ouderen te enthousiasmeren voor je vak.

Functie eisen:

  • In het bezit van een relevante HBO opleiding

Wij bieden:

  • Een werkplek in dienstverband of als ZZP-er bij een instituut met collega’s waarmee je kunt overleggen, nieuwe inspiratie kunt opdoen en zo nodig advies kunt vragen.
  • Je bent in ieder geval 1 dag in de week beschikbaar en bent bij voorkeur daarnaast flexibel inzetbaar( is geen must)

It Toanhûs is het centrum voor de kunsten voor de gemeente De Fryske Marren. Wij verzorgen lessen en cursussen op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Zowel binnenschools als naschools. Door middel van ons aanbod proberen we de wereld iets moois mee te geven door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van cursisten. Met ondersteuning van onze kleine overhead dragen we zo efficiënt mogelijk bij aan deze sociaal-culturele missie.

Stuur je sollicitatie voor 15 augustus naar:
ediepeveen@toanhus.nl  t.a.v. Emily Diepeveen-Zwart  o.v.v. vacature piano
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 22 augustus.

Geef een reactie