Opening Kerstspektakel in Joure

05-12-2022 JOURE – Vrijdag 9 december om 17.00 uur wordt in de Midstraat in Joure de Winterfair geopend met de ontsteking van 50 led verlichte kerstbomen en vijf mega-kerstbomen die een spetterende lichtshow zullen vertonen. De hele maand december zijn er diverse evenementen in Joure, zoals een Kerstmarkt, Rotary Santa Run, koopavonden met extra lange openingstijden en een koopzondag met extra activiteiten. 

Energiezuinig kerstspektakel
Natuurlijk is er in overleg geweest over een juiste invulling van de decoratie voor de Winterfair van dit jaar. Ondernemers hebben gekozen voor een kerstdecoratie die tegemoetkomt aan ieders behoefte aan licht in deze in vele opzichten donkere tijden, maar die wel past binnen het energiezuinige beleid dat we voeren. De led verlichte bomen gaan zorgen voor een onvergetelijke kerstsfeer in de Midstraat.

De lichtshow van de vijf 8-meter hoge bomen zal steeds worden herhaald en dagelijks te zien zijn . De opening om 17.00 uur zal worden omlijst met muziek en vuurshows. De winkels zullen die avond tot 22.00 uur geopend zijn.

Dagelijks vanaf 9 december 2022 tot en met 31 december 2022

Geef een reactie