ONK Motorcross in Joure

25-08-2022 JOURE – Sinds lange tijd organiseert M.C. Flying Boetoe een ONK Motorcross op het terrein aan de Polderboskdyk. Op zaterdag 27 augustus vindt het ONK Motorcross plaats. Aan de start verschijnen ONK 65cc KW, ONK 65cc GW, ONK 85cc KW, ONK 85cc GW, ONK Women, Cup 125cc, Cup Veteranen, Cup 250cc en Cup 500cc. De entree is gratis.

Wildcard deelname
Heb jij een Basis Sportlicentie in de motocross en lijkt het je leuk om een keer een KNMV-competitiewedstrijd deel te nemen? Zoals de ONK Motocross op 27 augustus in Joure?

Stuur dan een mail sturen naar motocross@knmv.nl waarin je aangeeft aan welke wedstrijd(en) je wilt deelnemen en wat je voorkeur is voor je rijnummer. De KNMV bevestigt dit zo spoedig mogelijk en informeren je daarna over hoe jij je kunt inschrijven voor deelname aan de specifieke wedstrijd(en). Wacht in verband met de vakantieperiode niet te lang met aanmelden voor 27 augustus.

Overnachten
Overnachten van 26 op 27 augustus op het terrein is mogelijk. Toetreden tot ons terrein kan op 26 augustus vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur. De kantine is eveneens tot 22.00 uur geopend. Er is geen stoom aanwezig. Wel kun je gebruik maken van de douches en toiletten in de Boetoedrôme. Open vuur is verboden.

Geef een reactie