Nieuwe uitbater gezocht voor ‘strand paviljoen Tjeukemeer’

04-06-2022 OLDEOUWER – Op uitmuntende stand gelegen paviljoen aan de boorden van het Tjeukemeer, plaatselijk bekend als “Paviljoen Tjeukemeer”. Het betreft het restaurantgedeelte met serre en terras, direkt grenzend aan een strand aan het Tjeukemeer.

Paviljoen Tjeukemeer heeft van oudsher een uitstekende naam opgebouwd, heeft een goede keuken en is een gezellige- en gewilde pleisterplaats voor dagtoeristen, zwem- en watersportgasten, campinggasten, recreanten en fietsers. De locatie is tevens geschikt voor het organiseren van bruiloften, (verjaardags) feesten en het verstrekken van afhaalmenu’s.

Indeling.: Begane grond: sfeervol restaurantgedeelte met uitgiftebar, serre, toiletgroep, prima geoutilleerde keuken en snack-loket. De totale beganegrond-oppervlakte is 250 m2).
Souterrain: magazijn, opslagruimte, technische ruimte, koelcel, vriescel (de totale verhuurbare oppervlakte van het souterrain is 106 m2. Gedeeltelijk voorzien van vloerwarming; geheel voorzien van isolerende beglazing. Energielabel A.

Inlichtingen en bezichtigingen zijn uitsluitend via de makelaar. Meer informatie kunt u bekijken via deze link.

Geef een reactie