Museum Joure zoekt griezelige figuranten

08-06-2024 JOURE – Museum Joure staat klaar om dit jaar opnieuw de Museumnacht Friesland tot leven te brengen met een spookachtige ervaring. Op zaterdag 28 september organiseert het museum de Ghost Walk 2024: een uniek avondprogramma waarbij het museum verandert in een levend spookhuis. Deze enge en vermakelijke avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar. Om deze avond een groot succes te maken zijn wij op zoek naar figuranten vanaf 15 jaar en ouder. Aanmelden kan tot en met 24 juni.

Wat voor jou?
Ben jij 15+, iemand die helemaal op kan gaan in de rol van spook én bezoekers een angstaanjagende avond kan bezorgen? Dan zoeken we jou! Als figurant heb je weinig tot geen tekst en dwaal je als griezelig figuur rond op het museumterrein. Én maak je de spookachtige route voor bezoekers compleet!

Beschikbaarheid
Je bent beschikbaar op zaterdag 28 september tussen 18:00 en 00:00. Je krijgt passende kleding en wordt geschminkt om helemaal in je rol te kruipen! Daarnaast zorgen wij voor avondeten en versnaperingen gedurende de avond.

Wat biedt het museum jou?
– Een onvergetelijke ervaring
– Een waardevolle aanvulling op je CV
– Een bedankje van ons voor je inzet
– Avondeten, versnaperingen en drinken
– Duidelijke begeleiding en hulp bij het voorbereiden op je rol

Interesse? Meld je aan!
Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Geweldig! Neem contact op met Rieneke van der Wal door te bellen of te whatsappen naar: 06-13915345. Stuur je aanmelding (inclusief: naam, leeftijd, woonplaats) voor 24 juni. Na aanmelding ontvang je meer informatie over je rol tijdens de Ghost Walk en nodigen we je uit voor een rondleiding door het museum op woensdag 3 juli. Het museum kijkt uit naar je deelname en maken er samen een onvergetelijke avond van!