Miss Montreal koningin van Herema Park live

19-06-2022 JOURE – Ondanks een stressvolle middag in de aanloop naar de eerste editie van Herema Park live bleef de organisatie van het evenement prima overeind. De avond begon met local heroes ‘Brass Inc’. Terwijl het publiek binnen liep werden ze muzikaal opgevangen door de 13 leden van de band waarbij de blazers een bijzonder sterke indruk maakten.

Daarna was het de beurt aan ‘Waylon’. In de aankondiging had men het over zijn ‘doorleefde rauwe stem’. Daar bleek geen woord van gelogen. Muzikaal gezien naar onze mening het beste wat de avond te bieden had. Wat een stem, bereik en controle heeft de man over zijn stem. Dan hebben we het nog niet over de peformance.

Absolute koningin van Herema Park Live was Miss Montreal. Binnen no time wist zij het publiek aan haar zijde te krijgen en een uitstekende sfeer neer te zetten. Hoewel muzikaal gezien Waylon meer indruk maakte, was Sanne Hans met afstand de kroon op de avond voor het publiek.

Ook afkomstig uit Joure waren de afsluiters van de avond ‘Straight on Stage’. In korte tijd hebben zij veel bekendheid weten te verwerven in Friesland. Gewoon rauwe en stevige herkenbare rockmuziek die het goed doet bij het publiek, zo ook gisteravond. Helaas was er iets minder publiek dan bij Miss Montreal echter konden zij het feestje prima voortzetten.

Voor de organisatie zullen het spannende tijden zijn geweest echter mogen zij tevreden en misschien ook wel een beetje trots terug kijken op een geslaagd evenement zonder incidenten. Stiekem kijken wij alvast uit naar de volgende editie…

Geef een reactie