Markt, muziek en historie in Lemmer

30-06-2022 LEMMER – Zomer en markt in hartje Lemmer. Dan halen niet alleen marktliefhebbers hun hart op. Iedereen vermaakt zich vandaag prima, want de marktkraampjes staan op zaterdag 2 juli opgesteld langs het water, waar je ook de terrasjes vindt. Hier kun je genieten van een hapje of een drankje en ondertussen kijk je je ogen uit naar al die langsvarende boten.

Tsjerkepaad
Tsjerkepaad houdt in  dat 270 kerken in Friesland elke zaterdagmiddag in de periode van 2 juli tot en met 10 september zijn geopend voor publiek. In Lemmer zijn dat de Tsjerke oan it Dok aan de Gedempte gracht (NH-kerk) en de Rooms Katholieke kerk in de Schans. In de Tsjerke oan it Dok is er dan ook deze zaterdagmiddag een muzikaal optreden. Aanvang is ook vandaag om 15:00 uur en de toegang is gratis.

Zomerwandeling met gids door Lemmer
Weet je waarom de binnenhaven van Lemmer vroeger buitenhaven was? Of wat er bijzonder is aan de vuurtoren aan het eind van de .. uiteraard: Vuurtorenweg? De gids neemt je mee met mooie verhalen langs huizen, gebouwen en straten. Ook deze zaterdag kun je terecht tussen 11.00 – 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VVV Lemmer

Geef een reactie