Feestelijke opening voor Van der Zalm zonwering in Joure

10-03-2023 JOURE – Richard en Corrie van der Zalm openen morgen feestelijk hun nieuwe pand aan de Röntgenweg 2 in Joure. Eerder was het bedrijf gevestigd aan het industrie terrein ernaast maar de ruimte daar bleek te klein geworden.

 “Met name de opslagruimte werd te krap”; verteld Richard van der Zalm. “Soms komt er een bestelling binnen van een overkapping die wel 7 meter lang is. Dan is het best lastig om naast andere bestellingen en gereedschappen, alles in één ruimte op te slaan. Dat heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven om te kiezen voor een nieuw pand”.

Het pand kwam er niet zomaar. Door de corona crisis werd de bouw een jaar uitgesteld en mede door de moeilijk verkrijgbare materialen en de stijgende prijzen is het ze toch gelukt om voor het nieuwe seizoen het pand klaar te hebben en de winkel te openen met de laatste nieuwe producten.

Nieuw pand
Het nieuwe pand heeft een showroom van 700 vierkante meter en een werkruimte van 200 vierkante meter. In de showroom zijn de producten nu op ware grootte opgesteld en dat geeft net even een beter aan- en inzicht van het product. Het nieuwe pand geeft ook ruimte om door te groeien. Zo is Richard alleen met Corrie begonnen, maar hebben ze er inmiddels twee personeelsleden bij gekregen.

Kantoorruimte
Naast de eigen werkzaamheden is er op de 1e verdieping ruimte voor andere bedrijven die graag een kantoor willen huren. Indien er bedrijven zijn die interesse hebben dan kunnen ze contact opnemen met Van der Zalm zonwering via deze link.

Officiële opening
Morgen is de winkel officieel geopend en iedereen is welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Door de week zijn ze vanaf dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Naast zonwering kun je er ook terecht voor windschermen, overkappingen, parasols, gevelbekleding, garagedeuren etc. U kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website www.vanderzalmzonwering.nl

Geef een reactie