Commissievergadering Wetterskip op 5 & 6 december

  03-12-2022 BALK – De commissievergadering van maandag 5 december is vanaf 19.00 uur live te volgen via: Live-uitzendingen bestuursvergaderingen (externe website)

  Inspreken
  Als u wilt inspreken op een onderwerp kunnen we daar – beperkt – plek voor bieden. U kunt zich daar tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering voor aanmelden via deze link. Het Wetterskip neemt dan contact met u op om concrete afspraken te maken.

  Heeft u een uitzending gemist? U kunt alle uitzendingen ook terugkijken (externe website). De live-registratie is onderdeel van het bestuurlijk informatiesysteem (externe website). Hierin staan vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten van vergaderingen van het algemeen bestuur. Ook zijn bijdragen van individuele bestuursleden en hun stemgedrag eenvoudig terug te zoeken.

  Commissievergadering dinsdag 6 december live via internet
  De commissievergadering van dinsdag 6 december vanaf 19.00 uur live te volgen via internet: Live-uitzending bestuursvergadering (externe website)

  Als u wilt inspreken op een onderwerp kan het Wetterskip daar – beperkt – plek voor bieden. U kunt zich daar tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering voor aanmelden via deze link. Het Wettrerskip neemt dan contact met u op om concrete afspraken te maken.

  Uitzending gemist? U kunt alle uitzendingen ook terugkijken (externe website). De live-registratie is onderdeel van het bestuurlijk informatiesysteem (externe website). Hierin staan vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten van vergaderingen van het algemeen bestuur. Ook zijn bijdragen van individuele bestuursleden en hun stemgedrag eenvoudig terug te zoeken.

  Geef een reactie