Businessclub VV Oudehaske steekt eerste elftal in volledig nieuw clubtenue

15-11-2022 OUDEHASKE – Op zaterdag 12 november is op sportpark Pieter Bultsma van voetbalvereniging Oudehaske een lunch georganiseerd met de nieuwe hoofdsponsor Businessclub VV Oudehaske. Samen met het eerste elftal en een vertegenwoordiging van het bestuur werd er genoten van heerlijke broodjes, aangeboden door Van A Naar Peter. Na de lunch is het nieuwe tenue en presentatiepak van de eerste selectie gepresenteerd. ’s Middags werd er in het nieuwe tenue gestreden tegen VV Makkum 1, met als resultaat een klinkende overwinning (2-0).

De Businessclub is in de afgelopen 12 maanden opgericht en mag het stokje overnemen van Aannemingsbedrijf Bangma, die 15 jaar hoofdsponsor is geweest. De Businessclub heeft inmiddels al 22 leden en samen hebben zij als voornaamste doel om de voetbalvereniging te ondersteunen, om te kunnen blijven investeren in kwalitatief hoogwaardige faciliteiten voor alle leden. Ook zorgt het voor verbinding van sponsoren onder elkaar in een informele setting waarbij eventueel gebruik kan worden gemaakt van elkaars zakelijke netwerk.

Op zondag 27 november staat de volgende activiteit gepland, waarbij er een bedrijfsbezoek wordt gebracht bij enkele van de aangesloten bedrijven, namelijk KickSports, Stol Autoservice, Berger Pelletkorrels en als afsluiter een diner By Aalzen.

Geef een reactie