5e keer Dickensfestijn in Lemmer

03-10-2022 LEMMER – De gezelligste kerstfair van Noord-Nederland vindt plaats tijdens het Lemster Dickens Festijn in het centrum van Lemmer. Tijdens deze dagen is het centrum van Lemmer het decor voor sprookjesachtige Dickens taferelen. Met sfeervolle kerstmuziek, live-acts en straattheater wanen de bezoekers zich een weekend lang in de tijden van weleer. De Dickens Fair is een gezellige en sfeervolle kerstmarkt die tijdens dit evenement niet mag ontbreken.

Het Lemster Dickens Festijn wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en er worden per dag rond de 15.000 bezoekers verwacht. Het evenement vindt plaats op zaterdag van 16.00 uur – 21.00 uur en op zondag van 14.00 uur – 19.00 uur.

Aanmelden Dickens Fair
Prijzen bij boekingen beide dagen; 4 meter kraam € 100,- (excl. € 8.40 btw) Er is plaats voor 60 marktkramen. Maximaal 2 kramen per standhouder.

Geen food, dit is voorbehouden aan de horeca ondernemers uit Lemmer. Kerst en cadeau artikelen krijgen voorrang. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer je je best doet om je kraam een sfeervolle Dickens uitstraling te geven (kleding en aankleding). Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Geef een reactie