ZomerMaakfabriek voor kinderen

06-07-2024 JOURE – Vier de zomer met de ZomerMaakfabriek! De zomer is begonnen en dat betekent dat de ZomerMaakfabriek van start gaat! Deze Maakfabriek staat in het teken van de zomer. Een avontuurlijk programma vol leuke doe- en speuractiviteiten in én om het museum voor het hele gezin. Je hebt toegang met een regulier museumticket. Boek je online, dan krijg je €0,50 korting per ticket.

Doe-/speurtocht voor kinderen
Tijdens de ZomerMaakfabriek gaan kinderen samen met hun ouders, opa en oma of andere begeleiders op avontuur door het museum en in de bruisende museumtuin. De doe- en speurtocht zit boordevol leuke en korte activiteiten, perfect voor mooi én regenachtig weer. Kinderen kunnen zich als echte ambachtslieden uitleven en de mooiste creaties maken. Alle materialen liggen klaar in een zonnig zomertasje!

Je kunt een gewoon kaartje kopen
Aanmelden voor deze Maakfabriek is niet nodig: je koopt (hieronder) gewoon een kaartje voor het museum: € 5,50 (online) of € 6,- (aan de kassa) per kind, inclusief glas limonade. Vanaf het derde kind krijg je 50% korting. Voor volwassen begeleiders geldt ook de gewone entreeprijs. 

Korting als je online boekt
– Bestel hier met € 0,50 korting t.o.v. de kassaprijs
– Gratis limo, thee en koffie in het museumcafé
– Gratis annuleren tot een dag voor bezoek
– Gratis parkeren naast het museum
Koop hier je tickets