Word Friesland het nieuwe thuis voor Annabella?

29-04-2023 BALK – Eind augustus 2023 is het voor Annabella zover: zij komt naar Nederland. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Een moedige stap op weg richting volwassenheid. Annabella gaat een jaar meedraaien in het voortgezet onderwijs in Nederland en wonen bij een gastgezin. Annabella kijkt er enorm naar uit en wil graag onze Nederlandse cultuur en mentaliteit leren kennen.

Er is alleen één probleem voor haar, zij heeft nog geen gastgezin. Zonder dit gastgezin mag zij niet naar Nederland komen. Leert Annabella dus niets van hoe wij in Nederland met elkaar omgaan of hoe lekker haring en drop is. Maar leren wij ook niet van alles over Venezuela. Een gemiste kans dat zal iedereen beamen. Daarom de vraag: ‘Bij welk gastgezin mag de sportieve en extraverte Annabella tot de zomervakantie 2024 komen wonen? In de video stelt Annabella zich al even voor.

Annabella uit Venezuela
Quote van haar ouders: “Annabella is joviaal, grappig, initiatiefrijk en optimistisch. Ze kan ook goed met jonge kinderen omgaan en heeft soms de neiging zichzelf te onderschatten.” Haar interesse’s bestaan uit lezen, drama, films kijken, koken, dansen, zingen en piano spelen. Verder is ze een denker, sportief en extravert.

Annabella in het kort:
Ik ben best competitief en als je mij verantwoordelijkheid geeft, doe ik extra mijn best. Vanaf mijn derde speel ik al piano en zou het best leuk vinden om dit ook in Nederland te kunnen doen. Met mijn familie heb ik een hechte band en we doen ook lichte huishoudelijke taken in huis. In Venezuela is het eigenlijk altijd goed weer. Dat het weer in Nederland minder voorspelbaar is, lijkt mij juist heel leuk.
Op mijn vijfde deed ik mee aan een belangrijk toneelstuk in Venezuela. Ik heb nog steeds liefde voor het theater.

Meer informatie?
Willen jullie Annabella een warm thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team via 085 2224810 of highschoolholland@travelactive.org.

Geef een reactie