Volgende week vrijdag: Swipe dei

24-06-2022 JOURE – Vrijdag 1 juli vanaf 15 uur wordt er weer gekoerst op de Drafbaan te Joure. Spannende paardenkoersen, demonstraties met Friese Paarden, de draverij om de Gouden Swipe en veel gezelligheid. Dit gratis evenement biedt vermaak voor jong en oud. Er is muziek, kermis en springkussens.  En ook voor de inwendige mens is er voldoende keuze. 

De harddraverij en renvereniging Joure bestaat al sinds 1885 en is hiermee een van de oudste drafsportverenigingen van Nederland. Sinds 1928 worden op de Nutsbaan in Joure draverijen gehouden, 2 maal per jaar koersen we hier.

Begin juli de “Swipedei”, waaronder de draverij om de “Gouden Swipe” De bezoekersaantallen en toto omzetten van de drafbaan in Joure behoren tot de hoogste van Nederland. Mede door de unieke sfeer in Joure komen mensen van heinde en ver om een gezellige middag te beleven.

Joure staat dan ook elk jaar weer garant voor spektakel en ook niet onbelangrijk: hoge uitbetalingen zodat u als bezoeker ook nog wat kan verdienen. Dus kom de sfeer proeven en waag (onder het genot van een hapje en een drankje) een gokje.

Geef een reactie