UITFestival zoekt culturele organisaties en cultuurmakers

05-03-2023 BALK – Op zaterdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur staan de dorpen Joure, Balk en Lemmer in het teken van cultuur tijdens de 2e editie van het UITFestival in de Fryske Marren. Momenteel is het festival op zoek naar culturele organisaties en cultuurmakers.

Het UITFestival is de aftrap van het culturele seizoen 2023/2024. Een veelzijdig festival in het centrum van de drie dorpen, met optredens, exposities, marktkramen en workshops. Met dit festival kunnen alle culturele verenigingen en cultuurmakers binnen de gemeente De Fryske Marren laten zien wat ze in huis hebben. Te denken valt aan koren, muziekkorpsen, kunstenaars, bands, comedians, straattheater,
toneelverenigingen, podia, historische verenigingen etc.

Tijdens deze dag kan het publiek op een laagdrempelige manier ervaren wat er op het gebied van kunst en cultuur in de Fryske Marren te beleven is. Het is de perfecte plek voor het publiek om informatie te krijgen over het aanbod binnen de kunst- en culturele sector. Naast gevestigde culturele instellingen is er ook plek voor kleinere initiatieven en amateurverenigingen om zich te presenteren.

Wil je je als cultuurorganisatie of cultuurmaker op het UITFestival presenteren? Meld je dan aan via www.uitfestivaldfm.nl. Wil je meer informatie over het UITFestival, kom dan langs op één van de drie
informatie-avonden: 21 maart in Joure, 27 maart in Lemmer en 28 maart in Balk. Kijk op de website voor de exacte details.

Geef een reactie