Stichting Lemster Dickens Festijn zoekt vrijwilligers

01-11-2022 LEMMER – Dickens in Lemmer wordt sinds 2018 georganiseerd door Stichting Lemster Dickens Festijn. De initiator van het evenement besloot in 2017 te stoppen met de organisatie. Een aantal Lemsters vonden dit jammer en besloten het evenement voort te zetten en de Stichting Lemster Dickens Festijn op te richten.

Mienskip: voor en door
De insteek van het evenement is samen met de mienskip. Voor en door inwoners, verenigingen, ondernemers, vrijwilligers en het bedrijfsleven in Lemmer. Alleen samen lukt het om een geslaagd evenement neer te zetten.

Word ook vrijwilliger van het Lemster Dickens Festijn!
Het Lemster Dickens Festijn wordt georganiseerd door vrijwilligers! Meer dan 500 enthousiastelingen zetten zich in om een zo’n mooi mogelijk evenement neer te zetten. Doe ook mee!

Er is van alles te doen. Via het aanmeldformulier  kan je aangeven waar jouw/jullie talenten liggen of wat je leuk zou vinden om aan mee te werken. De betreffende commissie neemt zo spoedig mogelijk contact met je op, maar volg ook de berichten via Facebook en onze website.

Word commissielid
Lijkt het je leuk om mee te helpen met de gehele organisatie van het Dickens Festijn, dan zijn er nog plekken vrij bij diverse commissies:

  • Commissie sponsoring: sponsorwerving, winterfair (sponsoring@lemsterdickensfestijn.nl)
  • Commissie communicatie & PR:  Dickens krant, website, sosial media, nieuwsbrieven, posters enz. (communicatie@lemsterdickensfestijn.nl)

Laat je interesse weten via een mail!

Geef een reactie