Rolstoelbus chauffeur voor de dagopvang voor ouderen en gezellige uitstapjes, Talma Hiem Balk.

11-04-2023 BALK – Als je op leeftijd bent en het gaat thuis wat moeilijker, dan is het mogelijk om een of meerdere dagdelen door te brengen in de dagopvang van Talma Hiem. In gezellige en huiselijke omgeving is de deelnemer verzekerd van passende en goede zorg. De deelnemers worden al jaren trouw gehaald en gebracht door vrijwilligers. Door de toegenomen vraag naar dagopvang zijn we op zoek naar meer vrijwilligers voor deze functie.

Iedereen weet dat het ondernemen van uitjes, eventjes letterlijk de deur uit en in een andere omgeving vertoeven, een mens goed doet. Daarom organiseren de activiteitenbegeleiders in Talma Hiem ook regelmatig een uitstapje naar bijvoorbeeld een camping, museum of wordt een mooie route gereden zoals de tulpenroute. Hopelijk is de nieuwe vrijwilliger die zich aanmeldt voor bovenstaande ook bereid om zo nu en dan met de activiteitenbegeleiders op pad te gaan.

Lijkt het je leuk om als chauffeur aan de slag te gaan, ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature? Meld je dan aan als vrijwilliger via deze link of neem contact op met de medewerkers van VIP! via vip@sociaalwerkdekear.nl.

Geef een reactie