Programmeer je eigen game met Bloxels

15-05-2022 BALK – Met de Bloxels Builder is een game ontwerpen voor iedereen toegankelijk. Gewapend met een spelbord met 13×13 vierkantjes, heel veel gekleurde blokjes die allemaal een eigen betekenis hebben en een app kan je aan de slag. De app werkt op vrijwel alle smartphones en tablets.

De verschillende kleuren van de blokjes hebben allemaal een eigen betekenis. Zo staat groen bijvoorbeeld voor land, blauw staat voor water, roze voor power ups die jouw karakter nog sterker maakt en nog veel meer. In totaal zijn er 8 kleuren die je kan verwerken tot een allround game. Met al deze blokjes maak je jouw eigen pixelbord die je via de app kan verwerken tot een platformspel.

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen jou verder en zorgen dat je een super tof spel maakt waar je lekker mee kan spelen. (Deze activiteit kan alleen doorgaan als er minimaal 3 deelnemers zijn, bij onvoldoende aanmeldingen wordt deze geannuleerd)

Deze activiteit is op vrijdag 20 mei van 15:00 tot 16:30 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Voor niet leden is de toegang €4,- en voor leden €2,-. Er zijn nog 8 plekken beschikbaar. Reserveren kan via deze link.