Open dag bij Walinga Trikes Lemmer

06-05-2022 LEMMER – Bij Walinga Trikes kunt u terecht voor trikeverkoop, –verhuur en –onderhoud. Ook voor occasions, reparatie, onderdelen en de jaarlijkse APK keuring van uw trike bent u bij Walinga Trikes aan het juiste adres. Walinga Trikes is officieel Rewaco dealer, maar is door de jaren heen gespecialiseerd in alle merken trikes.

Walinga Trikes is in 2006 opgericht nadat Leffert al jarenlang een droom had om voor zichzelf te beginnen. Allereerst werd een deel van de schuur aan huis in Sondel omgetoverd tot werkplaats en mini showroom. Al snel werd deze ruimte te klein en werd er telkens weer een deel van de schuur “opgeofferd” om meer ruimte te creëren voor de trikes.

Tegenwoordig zit Walinga Trikes aan de Kadijk in Lemmer. Een groot pand waar het mogelijk werd om de showroom en de werkplaats gescheiden van elkaar te maken. Een wens die al jarenlang gekoesterd werd, kon na al die jaren gerealiseerd worden. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden gingen de deuren in oktober 2017 open.

Morgen is er in het kader van het 5 jarig jubileum van het pand aan de Kadijk in Lemmer een open dag georganiseerd. Daarbij zijn de allerlaatste modellen en natuurlijk ook occasions te zien en te proberen. Er staat altijd een ruim aanbod trikes en een proefrit is altijd mogelijk. Naast de trikes is er ook een houtzaagkunstenaar, een kledingstand, een taxateur en een DJ aanwezig. Daarnaast is er uiteraard ook gfezorgd voor een hapje en een drankje.

Heeft u ook zin gekregen om een op een trike te rijden, of wilt u meer informatie over de trikes, kom eens langs! U bent welkom vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.