Ontdek Museum Joure in het donker

30-09-2022 JOURE – Op 14 oktober trapt Museum Joure de herfstvakantie af met een superleuke activiteit: de Coole Kidsnacht. Een bijzondere tocht na sluitingstijd door een (schemer)donker museum.  De Coole Kidsnacht start om 17.00 en duurt tot ongeveer 21.00.

Entree voor kinderen t/m 16 jaar is € 3,50 en voor volwassenen € 8,50 (beide inclusief een warme chocolademelk, koffie, thee of limonade). Let op: kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

’s Avonds als het (schemer)donker is, ziet het museum er heel anders uit. Donkere hoekjes, spannende nisjes en gekke details op klokken, die pas opvallen als je er een lampje op richt.

De route leid je langs alle bijzondere plekken en eindigt bij mooi weer in de tuin, waar je nog even lekker kunt schommelen op onze kunstschommels en een kopje warme chocolademelk kunt drinken. Ja, de Coole Kidsnacht is een prachtige gelegenheid om Museum Joure op een andere manier te ontdekken!

PS. Wil je een echte nachtelijke beleving in het museum? Kies dan een starttijd na zonsondergang (dat is op 14 oktober om 18.50). Liever een minder donker museum? Start dan aan het eind van de middag.

Ook tijdens de herfstvakantie: De Maakfabriek!
Tijdens de herfstvakantie organiseert Museum Joure van dinsdag t/m vrijdag weer De Maakfabriek, speciaal voor kinderen van ca. 8 tot 14 jaar. Deze keer ga je aan de slag met het gieten van je eigen zeep.

Geef een reactie