Ongeval met vrachtwagen zorgt voor wegafsluiting

04-01-2023 LEMMER/JOURE – Op de A6 tussen Lemmer en Joure is vanmiddag een vrachtwagen op de weg gekanteld. Er liggen sinaasappelen en meloenen verspreid over de weg. Daarnaast is ook de vangrail beschadigd geraakt. In verband met de opruim- en herstelwerkzaamheden is de weg tot naar verwachting tot 0.00 uur afgesloten.

Update
Waarschijnlijk wegens onoplettendheid heeft er ook een kettingbotsing plaatsgevonden op de A6. De brandweer heeft bij 1 slachtoffer die bekneld zat in een voertuig, de zijkant eruit geknipt om het slachtoffer te bevrijden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een andere bestuurder is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis en de rest is met de schrik vrijgekomen. Tijdens dit ongeval werden er meldingen gedaan bij de brandweer van meerdere ongevallen. De brandweer van Echten en Joure kon de brandweer van Lemmer hierbij ondersteunen.

Uieindelijk zin er merdere mensen met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Daarij is er één persoon ernstig gewond geraakt. Uiteindelijk kon de A6 vroeg in de ochtend weer vrij worden gegegeven.

Geef een reactie