Oldtimers in Sint Nicolaasga

07-07-2024 SINT NICOLAASGA – Meerdere evenementen gingen gister niet door vanwege de weersvoorspelling van harde wind en diverse buien. Zo werden er muziekfestivals afgelast, werden boten uit de vaart genomen naar eilanden en de markt in Sint Nicolaasga ging niet door. Wat er echter wel in Sint Nicolaasga door ging was het Oldtimer evenement wat ieder jaar onder leiding van Bauke Bos en zijn vrouw Wieb wordt georganiseerd.

Ondanks de voorspelling en het ruwe weer kwamen er toch nog veel mensen om te pronken met hun bolide(s). Zo waren de tracktors goed vertegenwoordigd en waren er genoeg curieuze ontwerpen te zien van in de vorige eeuw ontworpen auto’s. Ook kon men informatie uitwisselen en ja, ook onderdelen die her en der nog met smart werden gezorgd voor volgende of huidige lopende projecten.

Ondanks dat de opkomst wel iets lager was dan de laatste editie, mag men toch spreken van een succesvolle samenkomst waar menig publiek mee vermaakt werd. Onze huisfotograaf D. Bruinsma ging op pad om de sfeer vast te leggen. De uitkomst hiervan vindt u via deze link.