Nationale sportweek

15-09-2022 BALK – Morgen is weer de start van de nationale sportweek. Deze zal worden geopend op het terrein van Sportbedrijf DFM. Ruim 300 kinderen uit de gemeente zullen hierbij aanwezig zijn om na de opening sportief de nationale sportweek te beginnen. Diverse sportclubs uit de omgeving geven hierbij clinics. 

De opening is de start van een week waarin sportclubs hun aanbod openstellen voor eenieder die een sport wil proberen. Sportclubs kunnen hun aanbod openstellen via de net gelanceerde sportaanbod website die Sportbedrijf DFM heeft gemaakt. Op de website is al het aanbod in de gemeente te vinden, van voetbal tot dansen tot korfbal. 

Om feestelijk van start te gaan zijn alle scholen uit de gemeente uitgenodigd om bij deze spectaculaire Kick-Off aanwezig te zijn. Tijdens de Kick-Off worden de kinderen aangemoedigd om de komende week bij verschillende sportverenigingen deel te nemen aan de open trainingen, de inschrijving hiervan gaat via het nieuwe platform waarop al het sportaanbod in de gemeente te vinden is. 

Ben je al nieuwsgierig naar het sportaanbod bij jou in de buurt, neem dan een kijkje op sportaanbod.sportbedrijfdfm.nl 

Geef een reactie