Modeltreinbeurs voor alle leeftijden in Joure

09-10-2022 JOURE – In Joure wordt er al meer dan 20 jaar een treinbeurs georganiseerd. Het publiek komt uit alle windstreken van Nederland net als de deelnemers. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken. Vaak is het ook bijpraten en de ontwikkelingen doornemen op het gebied van deze bijzondere hobby. Ooi tbegon het met opwindtreintjes maar tegenwoordig aangestuurd door de modernste digitale technieken.

Heb je vragen over deze modeltreinen of wil je jou trein(en) laten taxeren? Is er iets kapot gegaan en meot er gerepareerd worden? Of wil je gewoon jou trein verkopen zodat anderen er gebruik van kunnen maken of juist nuttig zijn voor onderdelen? Dan is dit de beurs voor jou.

Aanbod
Naast het aanbod van (gebruikte) treinmodellen, railmateriaal, toebehoren is er ook nog genoeg literatuur te vinden van de meeste merken. Op de beurs kun je (gebruikte) treinen ruilen, verkopen of verkocht worden. Ook kunnen hobbyisten die met een probleem op modelspoorgebied zitten kunnen vaak een antwoord op hun prangende vragen krijgen.

Een bezoek brengen aan de treinbeurs kan op zaterdag 15 oktober in Partycentrum it Haske te Joure. De zaal is geopend van 10.00 – 15.00 uur.

Geef een reactie