Kofferbakmarkt verkopers gezocht tijdens ballonfeesten

20-06-2022 JOURE – Bij een kofferbakmarkt of ‘Carboot Sale’, zoals de markt in Engeland genoemd wordt, laden verkopers hun auto of busje vol met tweedehands spullen die ze aan de man willen brengen. De auto’s krijgen een staanplaats toegewezen en vanuit de kofferbak worden de spullen verkocht. Natuurlijk is er de mogelijkheid om spullen uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of op een tafel. Geen lange rijen van identieke marktkramen, maar een bonte verzameling van auto’s met spullen daaromheen. Kortom gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Voor wie?
Een kofferbakverkoop is heel interessant voor particulieren, iedereen kan zich inschrijven. Ruim je zolder of garage op en verkoop de spullen die je niet meer gebruikt. Zo kunnen overbodig speelgoed, kleding en huisraad op een leuke manier van eigenaar wisselen. Direct onderhandelen en verkopen is veel leuker dan spullen te koop aanbieden op internet. De opbrengst van de verkochte spullen komt geheel ten goede aan de verkoper.

Wil je een standplaats huren voor jouw auto of busje? Klik dan op deze link. Je komt dan terecht bij het opgaveformulier van Fryslân Markten. Zij coördineren deze Kofferbakmarkt voor de Friese Ballonfeesten. De kofferrbakmakrt is op zaterdag 23 en zondag 24 juli op het middenterrein van 12:00 tot 17:00 uur.

Geef een reactie