Kinderactiviteiten in Woudagemaal

21-08-2022 LEMMER – Kom jij in de vakantie ook naar het Woudagemaal in Lemmer? Iedere vrijdag tot 2 sept zijn er speciale kinderactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard heeft alles te maken met water,

Ook is er een speciale kinderrondleiding door het ruim 100 jaar oude stoomgemaal. Maak je geen zorgen over je meegekomen (groot)ouders, familie of vrienden. Ondertussen bekijken zij het bezoekerscentrum en het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal en vanuit de panoramazaal genieten ze van het spectaculaire uitzicht over het IJsselmeer en de baai van Lemmer. Of ze bestellen een kop koffie bij ons coffee to go en genieten vanaf een picknickbank van de omgeving. 

Of de activiteiten buiten of binnen in ’t Stoomlokaal zijn, hangt natuurlijk af van het weer. Het knutselen, tekenen, waterspelletjes en de speciale kinderrondleiding zijn gratis bij betaling entree. Uiteraard is er voor de kinderen ook een glas limonade en iets lekkers. Inloop is elke vrijdag tot en met 2 september van 10.30 tot 15.30 uur. Tickets kun je alvast reserveren via de website van het Woudagemaal.

Geef een reactie