It Fryske Gea: Kids activiteiten in de voorjaarsvakantie

  14-02-2023 BALK – De voorjaarsvakantie staat voor de deur! Hebben jullie al plannen gemaakt? Of kun je nog wel wat tips gebruiken? Op deze pagina hebben wij allerlei leuke kids activiteiten bij It Fryske Gea in de voorjaarsvakantie voor je op een rij gezet!

  Beleef de natuur vanaf het water
  De voorjaarsvakantie zit bij It Fryske Gea bomvol met leuke activiteiten en vaarexcursies voor jong en oud. Wil je graag mee varen met onze excursieboot Blaustirns? Bekijk alle vaardata op deze pagina.

  Leuke DIY knutseltips
  Speciaal voor kinderen vind je op deze pagina leuke DIY tips om thuis lekker te gaan knutselen. Altijd met een knipoog naar de natuur, afgestemd op het seizoen. Superhandig is dat overal een voorbeeld bij staat, zodat je precies weet wat je moet doen. Deel je DIY-knutsel met #mynfryskegea en tag vriend(inne)tjes. Veel knutselplezier!

  Van uilenballen pluizen tot aan broodjes bakken
  Heb jij thuis een kleine avonturier? Of is jouw kleinkind dol op de natuur? Wil je neefje alles weten van otters of is je buurmeisje een echte durfal? Voor al die jonge buiten-kids is er genoeg te beleven bij It Fryske Gea tijdens de voorjaarsvakantie. Meld jullie aan en ga lekker samen op pad in de Fryske natuur. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten! Alle kids activiteiten tijdens de vakantie zijn hier voor je op een rij gezet.

  Geef een reactie