Horror experience escape room in Joure

17-10-2022 JOURE – Deze herfstvakantie organiseert Sportbedrijf DFM samen met de Horror Experience opnieuw een heel uniek event. Waar het vorig jaar om een doorloop spookhuis ging, moeten de bezoekers dit jaar zien te escapen uit de verschillende kamers door het oplossen van de mysteries.

Sportbedrijf DFM en de Horror Experience besloten om dit jaar groter uit te pakken. Sporthal Sportfun wordt volledig omgetoverd tot een duister bos. 80 werken mee om de ervaring zo goed mogelijk te maken terwijl je de verschillende mysteries op de route probeert op te lossen. Ontsnap jij binnen een uur uit het bos van Mr Hedge?

Toegang tot de horror experience escape room is geschikt vanaf 14 jaar. Daarnaast is er op zaterdagmiddag een speciale kindermiddag waarbij er verschillende Halloween puzzeltjes moeten worden opgelost om zo een echt Halloween diploma te verdienen.

Voor €5,- kun jij deelnemen aan dit unieke event! Reserveer via onze website een tijdsblok. Ontsnap jij als snelste uit het duistere bos? Koop je tickets op www.swimfun.nl.

Geef een reactie