Help als vrijwilliger bij het UIT festival op 10 september

29-08-2022 BALK – Op zaterdag 10 september vindt de 1ste editie van het UITfestival De Fryske Marren plaats in het centrum van Lemmer, Balk en Joure. Tussen 13:00 – 17:00 uur krijg je een voorproefje van wat er in het culturele seizoen ’22/’23 allemaal wordt aangeboden in gemeente De Fryske Marren.

In het centrum van Lemmer, Balk en Joure zijn er optredens, exposities, marktkramen en workshops. Met dit festival kunnen alle culturele verenigingen en cultuurmakers binnen de gemeente De Fryske Marren laten zien wat ze in huis hebben. Te denken valt aan koren, muziekkorpsen, kunstenaars, bands, comedians, straattheater, toneelverenigingen, podia, historische verenigingen etc. Ook de kleinere verenigingen kunnen meedoen.

De organisatie zoekt vrijwilligers voor:

  • Opbouwen en afbreken van kraampjes
  • Plaatsen en opruimen van dranghekken en rijplaten
  • Verrichten van allerlei lichte hand- en spandiensten tijdens het festival (13.00 – 17.00 uur)
  • Gezocht: mensen met ervaring of achtergrond in beveiliging

Dit UITfestival DFM is een samenwerking van; Bibliotheken Mar en Fean, CVK It Toanhûs, Mar en Klif, Stichting Oud Lemmer en Museum Joure.

Meld je aan als vrijwilliger!
Lijkt het jou leuk om te helpen en het UIT festival tot een groot succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger en neem contact op via telefoonnummer 06-51306870 met de medewerkers van VIP!

Geef een reactie