Gek van geld

11-02-2023 LEMMER – Sociaal Werk De Kear organiseert de bijeenkomst ‘Gek van Geld’ door Budgetcoach Eef van Opdorp. Budgetcoach Eef van Opdorp. Het zijn voor iedereen dure tijden. Daarom willen we als maatschappelijk betrokken organisaties mensen handvaten geven om meer uit hun geld te halen. Tijdens deze bijeenkomst geeft budgetcoach Eef van Opdorp handige tips over hoe mensen beter en slimmer met geld om kunnen gaan. Uiteraard ontbreken de geld-bespaar-tips niet.

Gek van geld
Eef van Opdorp is onder andere bekend als budgetcoach van het televisieprogramma ‘Uitstel van executie’. Ze schreef meerdere boeken over geld, waaronder haar meest recente boek ‘Gek van geld’, dat de basis vormt voor deze avond. Op een nuchtere en humoristische wijze neemt ze je mee naar een financieel gezonder leven.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats op 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟲 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 in Beach Club Lemmer, Industrieweg 2.

Programma
19.30 uur Inloop
20.00 uur Welkomstwoord
20.05 uur Eef van Opdorp
21.30 uur Napraten onder het genot van een drankje
22.00 uur Einde

Wil je op een laagdrempelige manier meer leren over wat nu precies een financieel gezonder leven is en hoe je een positieve relatie met geld kunt krijgen? Meld je dan snel aan middels onderstaande link! Vol = vol. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen!

Geef een reactie