Ga met it Wetterskip in gesprek tijdens de Landbouwbeurs

06-12-2022 BALK – Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 december is it Wetterskip met een stand aanwezig op de Landbouwbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden. Er is genoeg om over bij te praten, want de klimaat- en landbouwtransitie waarvoor we met zijn allen staan is bijzonder actueel.

De Landbouwbeurs is voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen, je te oriënteren en elkaar te ontmoeten. Een mooie kans om agrariërs en organisaties die hun belangen behartigen nader te laten kennismaken met ons werk, waarin de zorg voor veilig, voldoende en schoon water voorop staat.

It Wetterskip gaat graag in gesprek over actuele onderwerpen als het tegengaan van verdroging, het vasthouden van water, peilverhoging in de veengebieden en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook bij hen terecht met al je vragen over waterbeheer en landbouw. It Wetterskip staat op stand 4098 in de Frankenhal.   

Daarnaast geven zije 2 interessante presentaties op het ‘Boeren Praatpodium’ in WTC Expo. Op woensdag 7 december, van 14.00 tot 14.30 uur, vertellen Jan van der Velde en Jiska Waaijenburg over ‘Samen werken aan een klimaatbesteding Fryslân’. Op donderdag 8 december, van 17.00 tot 17.30 uur, geeft Jan Roelsma uitleg over ‘Waterkwaliteit en landbouw’.

Kijk voor meer informatie en tickets op delandbouwbeurs.nl (externe website)

Geef een reactie