Eigenaar McDonalds Joure reageert op besluit gemeente

18-05-2023 JOURE – De Heer Zuiderveld, eigenaar van de McDonalds Joure, Lemmer en Sneek hoorde gister tijdens het debat dat de coalitie partijen achter het eerdere besluit blijven staan om geen mast van 30 meter toe te staan voor zijn horeca gelegenheid in Joure. Hij reageerde op facebook als volgt:

“Het vertrouwen in de gemeente De Fryske Marren is bij deze lokale ondernemer, die zorgt voor werkgelegenheid binnen zijn eigen bedrijf maar ook bij tal van andere lokale bedrijven in deze gemeente, tot een diepte punt gezonken. Vanaf het begin is ondergetekende een zichtbare herplaatsing van de verwijzingsmast beloofd door de Alliantie Knooppunt Joure bestaande uit Rijkswaterstaat, Provincie en Gemeente.

Dat ik nu, bijna 6 jaar, alleen maar aan het strijden ben voor rechtvaardigheid en het nakomen van afspraken door de lokale overheid, betreurt mij zeer en doet veel met mij als ondernemer. Nadat ik, als gedupeerde lokale ondernemer, bij de Raad van State in het gelijk ben gesteld in 2015 en laatst ook bij de Rechtbank in Groningen, ziet een meerderheid van de Raad (bestaande nota bene uit de coalitie partijen CDA, FNP, Groenlinks, PVDA en Christenunie) kans om het al overbelaste rechtssysteem opnieuw te belasten door een Hoger Beroep in te stellen op de laatste gerechtelijke uitspraak.

Ik voelde mij vanavond tijdens de Raadsvergadering gesteund en gehoord door de VVD, D66, Kleurrijk Fryske Marren, FvD, Burgerpartij Fryske Marren en NCPN. Partijen die gemaakte afspraken wel willen nakomen. Hier put ik energie uit om verder op te komen voor rechtvaardigheid.

Ronald Zuiderveld, ondernemer McDonald’s Joure”

Geef een reactie