Danny Noppert stunt tot aan halve finale in België

26-09-2022 HASSELT – Danny Noppert mag tevreden terug kijken naar zijn optreden van gisteren in België. De Jouster wist in zijn eerste optreden Mardars Remza met 6-5 te verslaan. Daarna was Noppert te sterk voor Joe Cullen die verloor met 4-6. In de kwart frinale stond een loodzware tegenstander in de weg naar de halve finale voor Noppert. Niemand minder dan Adrian Lewis zou verslagen moeten worden.

Tot aan de 5e leg ging alles gelijk op. Noppert wist echter Lewis te breken en kwamn op een 3-2 voorsprong. Lewis liet zich niet kennen en deed hetzelfde bij Noppert waarna de stand op 3-3 kwam. Om te winnen had Noppert minimaal 1 break meer hebben dan Lewis. En dat lukte, Noppert wist de wedstrijd naar zich toe te trekken en won de wedstrijd met 6-3.

In de halve finale begint de wedstrijd tegen Dave Chisnall niet goed. Chisnall begon de wedstrijd gelijk maar even met een 9-darter. Dit was tekenend voor de wedstrijd. Noppert kwam op een 2-0 achterstand. Echter kwam Noppert ook steeds beter in het spel en kwam de wedstrijd met hoge finishes aardig op gang. Halverwege gooit Noppert een 142 finish uit en komt de stand op 4-3 voor Chisnall.

Daarna was de on navolgbare Chisnball niet meer bij te houden. De wedstrijd door Noppert verloren met 7-4. Noppert eindigde met een 99 gemiddelde en Chisnall 103. Een uitstekende prestatie en puike wedstrijd voor de Jouster die overigens met ongeveer €7250,- op zak naar huis terug mag keren.

Geef een reactie